Dýmkařské kluby

Ale jo, píšu už něco vlastního, ale než to dodělám a zveřejním, tak se aspoň podělím o jeden dnešní objev. Protože jsem se začal trochu zajímat o soutěže a kluby (ne že bych se nutně musel účastnit), prošel jsem pár zdrojů na internetu a objevil ošklivé (ale vtipné!) stránky brněnského klubu. Jak si to tak pročítám, dobře se bavím, hlavně historickým okénkem tady:

Brněnští borci (zdroj: http://pipeclub.vitsoft.info)
Brněnští borci (zdroj: http://pipeclub.vitsoft.info)

Idyla bohužel netrvala dlouho, pro vedení kolejí a menz zřejmě byla nezávislá klubová činnost trnem v oku a tak jsme kožená křesla vysokoškolského klubu po roce vyměnili za dřevěné židle Obvodního kulturního a vzdělávacího střediska na Křídlovické ulici. Jednomu z našich členů se totiž podařilo přesvědčit vedení OKVS, že naše činnost je také kulturní a vzdělávací. Zatímco ve středu dopoledne se na Křídlovické učily mladé maminky paličkovat krajky, ve večerních hodinách jsme nastupovali my, řádně po maminách vyvětrali a začali provozovat klubovou činnost.

Okomentovat

Píše Martin T. Pecina, dýmkař, typograf, publicista. Portfolio mám na adrese book-design.eu a typografický blog na typomil.com. Napsat mi můžete na info@book-design.eu.

Archivy

Rubriky